SUSHI GEZELLIG

 
 

Zelf sushi leren maken, op een leuke en informele manier. Dat staat bij Sushi Gezellig centraal.

Sushi eten in een goed restaurant is helemaal niets mis mee en erg lekker. Maar het zelf kunnen maken van je eigen sushi is naast dat het erg lekker is, ook erg leuk en gezellig om te doen. En je kunt uiteindelijk de sushi zo maken dat het helemaal jouw smaak is.

Sushi Gezellig gebruikt voor haar workshops de allerbeste ingrediënten, waarbij de basis ingrediënten zoveel mogelijk uit de goede Toko’s worden gehaald om de pure smaak te creëren. Met name voor een aantal essentiële ingrediënten, zoals nori, is het kwaliteitsverschil te groot met bijvoorbeeld de supermarkten die momenteel handig inspringen op stijgende vraag naar sushi producten. Uiteraard neemt Sushi Gezellig bij de workshops deze benodigdheden allemaal mee. En omdat goede ingrediënten in Nederland niet op 1 plaats te verkrijgen zijn heeft Sushi Gezellig het voor jou gemakkelijk gemaakt en een tweetal pakketten samengesteld. Leuk voor jezelf, maar ook bijvoorbeeld om als origineel cadeau aan iemand anders te geven.


 

Wat is Sushi Gezellig

“Sushi is erg LEKKER en gezond en daarbij vooral ook erg LEUK en GEZELLIG om samen met vrienden en familie zelf te maken”